Re: Pitkä putteri sääntöjenvastainen? - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötPitkä putteri sääntöjenvastainen?Re: Pitkä putteri sääntöjenvastainen?

#285479 Ilmoita asiaton viesti

KL kirjoitti: (11.9.2010 13:57:39)

Bogikone kirjoitti: (11.9.2010 12:49:55)
Muuten olen sitä mieltä, että säännöissä tulisi olla lisänä kohta, joka määrittää, että pudotusalueita mitattaessa saa käyttää vain mailoja, joiden maksimipituus on säännöissä säädetty.

Tuo ei välttämättä olisi mikään turha lisäys. Vai pitäisikö pudotusalueen koko määritellä kiinteänä mittana, vaikkapa 45 tuumaa? Onhan täysin väärin, että 8-vuotiaan droppialueet ovat paljon pienempiä kuin täysi-ikäisen hujopin.

Toisaalta taas, jokaisella on täysi vapaus kuljettaa bägissään leukaputteria, jos katsoo pudotusalueiden mittaamisen olevan omassa pelissään niin merkittävä osa-alue, että siihen kannattaa satsata. Minullakin on vain 13 mailaa bägissäni, mutta erillistä mittamailaa en ole ainakaan vielä ajatellut siihen täydennykseksi hankkia. Pyrin mieluummin lyömään palloa sen verran hyvin, ettei sitä tarvitse alvariinsa droppailla.

8-vuotias voi myös päästä vapautumaan paikkoihin, jotka ovat parempia kuin ne, joita pidemmille pelaajille on tarjolla, droppialue voi olla esim. Repairin toisella puolella leikatulla ja toisella puolella keskellä pensasta Lyhyempi pelaaja pääse myös uusimaan droppinsa lyhyemmällä rulleilla. Isompi ei välttämättä ole parempi.