Re: Pitäis hommata kuljetuslaukku. Millainen olisi hyvä? - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitVälineetPitäis hommata kuljetuslaukku. Millainen olisi hyvä?Re: Pitäis hommata kuljetuslaukku. Millainen olisi hyvä?

#301549 Ilmoita asiaton viesti

Joskus kauan sitten Jenkkilässä asuessani hommasin K-Martista kovan kuljetusbägin. Toimi hyvin jos vuokra-auto oli amerikan stahdardeilla varustettu biili. Ei toimi Euroopassa = ei mahdu mihinkään EU-standardin vuokra-autoon, etenkin jos porukkaa on 2…4 kpl kyydissä. Johtopäätös: Euroopassa joustava bägi, USA:ssa voi kova bägi menetellä mutta joustavakin pitäisi olla riittävä.
Itselläni ainoastaan kerran on hajonnut draiveri ja puukolmonen, niitä oli kohdannut massiivinen tälli suoraan mäntään. Kyseessä oli Chicagon O’Hare ja United Airlines. Kentällä jouduin allekirjoittamaan paperin jossa United peräytyi kaikesta vastuusta golf-mailojen suhteen. Sain kuitenkin korvausmailat Suomessa tilalle, taluodellinen vahinko ei ollut suuren suuri.
United näyttäisi olevan erikoistapaus lentoyhtiöiden listalla. Kiinnostuneet voivat katsoa United parodian youtubesta: ’United Breaks Guitars’ United Breaks Guitars.
Katsottu yli 13,7 miljoonaa kertaa. Eiköhän asia käy selväksi.