Re: Ping i15 – unohda mainospuheet - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitVälineetPing i15 – unohda mainospuheetRe: Ping i15 – unohda mainospuheet

#306351 Ilmoita asiaton viesti

Korea Heikki kirjoitti: (10.10.2010 18:24:19)
Vaihdoin myös Callawaysta Pingiin. Aloitin golfin n. 3 v. sitten Callaway Big Berthalla, jota kehuttiin sopivaksi aloittelijalle ja harrastajille, eikä syyttä. Ihan mukavat mailat, ei liian vaikeat. Sitten 2 vuoden jälkeen, kun olin vähän päässyt jyvälle niin ajattelin vaihtaa Pingiin ja lopuksi päädyin Rapture V2:een (japani versio). Nyt 6 kk:n jälkeen (HC 24) en antaisi näitä pois rahallakaan! Nyt on löytynyt sopiva svingi ja mailat tuntuvat mukavilta ja anteeksi antavilta. Pallo lähtee mukavan korkealle ja tarkkuuttakin rupeaa löytymään. Maksoivat pikkuisen, mutta eipä tarvitse uusia seuraavaan kymmeneen vuoteen, elleivät hajoa. Minulla on myös Rapture V2 draiveri, joka yhdessä parantuneen svingin myötä korjasi pahan slaissini. Vaimo osti minulle tänä kesänä G15 No.4 fairway woodin, joka on myös helppo lyödä. En ole Pingin kauppias tai mainosmies, mutta suosittelen.

Ei se parantunut peli ole pingeistä kiinni vaan kehittymisestä…

Toki merkki on laadukas,mutta uskon että olisit päätynyt samaan tulokseen taylor madeilla,titleisteillä,wilsoneilla,wishoneilla tai vaikkapa cobrilla unohtamatta mizunoakaan.

Slaissinkin mainitsit parantuneen svingin myötä huolimatta siitä että sinulla on ping rapture draiveri.Golfiin vaan on pesiytynyt kummaa väline maniaa,samaa kuin meillä oli pikkupoikina pihapeleissä kun koho ja montreal sekä titan vielä jyräsivät jäkismarkkinoilla.