Re: –> piispanen - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista
#292231 Ilmoita asiaton viesti
KL

piispanen kirjoitti: (10.9.2008 10:36:33)
Kyllä kysyin tosissani ja tiesin vastauksenkin.(niinkuin pjs totesi).
Tarkoitukseni olikin tämän jälkeen kysäistä.
Mitä olisi tapahtunut,jos viimeinen toteamus olisikin muotoa.
Kannatti lyödä uusi pallo.
Toisinsanoen,voiko pelaaja valita lyöntisä jälkeen mielestään edullisimman ratkaisun eli onko puheilla ja teoilla enää mitään merkitystä jälkikäteen.
Tässähä olisi voitu kokeilla uudella chipillä,josko menisi reikään,kun ei mennyt siirryttiinkin pelaamaan ensimmäistä palloa.

Siis jos pelaaja mitään sanomatta olisi dropannut taskustaan toisen pallon ja chipannut sen reikään, ja sen jälkeen poiminut molemmat pallot? Vaikea olisi mennä väittämään, ettei tuo toinen pallo olisi ollut uusi pallo, ellei pelaaja käytöksellään antaisi aihetta epäillä muuta (puolihuolimaton chippi vai keskittynyt, oikeaoppinen droppi, jne.). Esittämäsi pelaajan heittämän loppukaneetin uskottavuutta joutuisi luultavasti peilaamaan pelaajan aiempaa toimintaa vasten, mikä tekee tehtävästä varsin haastavan.

Jos alkuperäinen tilanne olisi semmoinen, että pallo olisi mennyt griinin yli sivuveteen, niin uuden pallon uskottavuus olisi luultavasti suurempi kuin alkuperäisessä esimerkissä, jossa pallo päätyi bunkkeriin.

Btw. jos pelaaja olisi dropannut sen ’uuden’ pallon väärin ja chipannut kuppiin, niin yritys väittää sen olevan pelipallo päättyisi ikävästi lisäpenalttiin (sääntö 20-2a)….