Re: Pientä pähkinää lumen keskelle - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][19]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötPientä pähkinää lumen keskelleRe: Pientä pähkinää lumen keskelle

#281352 Ilmoita asiaton viesti
PG

Rauski kirjoitti: (21.1.2012 12:15:08)
Joo tässä nämä ajatukset vilistää päässä edestakas. Jos nyt kuitenkin palaat lyömään palloa uudelleen ja menet tiiboksin ulkopuolelle niin eikö se pallo ole kuitenkin pudotettava, tiiboksissa sen saa asettaa tiitikun päälle. Otetaan nyt esimerkiksi tilanne jossa tiin päältä lyöty aloituslyönti hipaisee palloa ja menee 5 metriä eteenpäin tiiboksin rajojen yli. Seuraava pallo meneekin outtiin jolloin minun on pudotettava sääntöjen mukaan pallo edelliselle lyöntipaikalle. Nyt se on tiialueella mutta ei tiiboksissa. En kai nyt tuossakaan saa asettaa palloa enää tiitikun päälle.

Voi olla että nämä eri viestit menee mulla totaalisen sekaisin;)

Juu, kyllä, edellyttäen että pelaaja on lyönyt edellisen lyöntinsä tiiauspaikan ulkopuolelta pelissä olevaksi palloksi. Jos lyönti olisi pitänyt tehdä tiiauspaikan sisäpuolelta, rikkomuksesta tulee 2 rankkua. Jos pelaaja uusii lyönnin, niin pallo on pudotettava – pelaaja on hukannut mahdollisuutensa tiiaukseen, koska edellinen lyönti ei ole lähtenyt tiiauspaikalta, tiitä ei saa käyttää, vähintään seitsemäs lyönti lähtee.

Jos Sampo oli uusinut sen helvetin pitkälle menneen lyöntinsä, niin pudottaa olisi pitänyt, 7. olisi lähtenyt. Reiän pelaamisen jälkeen ei Sampo olisi voinut uusia mitään lyöntiä.