Re: PGA Tour 2005 ja Els - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäPGA Tour 2005Re: PGA Tour 2005 ja Els

#359437 Ilmoita asiaton viesti

Ernie Els asuu tätä nykyä Lontoossa jossa tytär (5 v.) on jo aloittanut koulun käynnin.. Hänellä on tietenkin myös residenssi Etelä-Afrikassa ja kuvittelisin sen olevan miellyttävämpi paikka tähän aikaan vuodesta. Hän ei siis asu Amerikassa kuten useat muut PGA Tourille osallistuvat ulkopaikkakuntalaiset.

Els pelaa myös Euroopan Tourilla. Ja tämä jostain syystä sapettaa PGA:n pomoja jotka lähettivät viime syksynä Elsille kirjeen jossa vaadittiin intensiivisempää osallistumista Amerikan kisoihin. Kuten tunnettua, Els pyyhki kirjeeseen perseensä. ’There’s a world outside America and I’m part of it. They can’t restrict me from playing where I want to play,’ PGA vaatii osallistumaan 15 kisaan kauden aikana ja sen Els tulee tekemäänkin. Seuraava kisa on 17.3 Bay Hill, sitten Players ja tietenkin Masters. Sieltä matka jatkuu Aasian puolelle Johnny Walker Classiciin jne…

Elsin seuraava kisa pelataan Dubaissa jonne hän saa kirittäjäkseen Mikko Ilosen Se, että toinen näistä saa järjestävän seuran sheikeiltä aivan holtittoman shekin pelkästään saapumalla paikalle ja pelaamalla on eräs syy miksi PGA Tour ei ole Elsille aina se houkuttelevin vaihtoehto..