Re: Peuramaan kunto - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitRe: Peuramaan kunto

#428617 Ilmoita asiaton viesti

KL kirjoitti: (27.5.2012 17:05:54)

Happosetä kirjoitti: (27.5.2012 10:19:52)[Niin ja kenttien kunnosta. Valitettavasti kahden loistavan kauden jälkeen Peuramaa on melko heikossa hapessa. Porkkala on paremmassa kunnossa kuin Vanha. Osittain saattaa johtua siitä, että tehdään kaikki mahdollinen kisojen eteen.

Kuulemani mukaan Porkkalan griinit ovat tällä hetkellä aivan luokattomassa kunnossa. Jos Vanha Peura on vielä huonompi, niin voi voi…

Vettä tuli koko loppuvuoden kuin saavista ja olisiko ollut jää joka on tehnyt tuhojaan. Kevät oli kylmä ja kasvu on varmaan pari viikoa viimevuotista myösässä. Nyt kun griiinit on pidetty pitkinä, huonot kohdat pomputtavat palloa aika pahasti. Porkkalassa vajaa puolet griineistä saadaan varmaan hyvään kuntoon ensi viikolle. Toinen vajaa puolet on sellaisia että huonoja kohtia on aika paljon, mutta hyviä lipun paikkoja löytyy ja kun ne leikataan lyhyeksi, huonotkaan kohdat eivät ehkä haitta ihan niin kuin nyt. Pari griinniä on surkeita, toipuminen vienee paljon aikaa. Tulee mieleen Linnagolf viime vuonna toukokuun lopussa. En pelannut sitä myöhemmin kesällä, joten en tiedä miten se toipui.

Porkkalan väylät eivät ole kärsineet niin pahasti, vaan ovat jo aika hyvässä kunnossa. Vanhan väylillä paljon enemmän ongelmia. Vanhan huonokuntoisetgriinit toipunevat kesän mittaan nopeammkin, johtuen yksivuotisesta ruohosta. Porkkalan monivuotisen luhtaröllin vauriot toipuvat hitaammin.