Re: Peuramaan FT:llä gamebook käytössä - Golfpiste.com

24.–31.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][19]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitKilpagolf & harjoitteluPeuramaan FT:llä gamebook käytössäRe: Peuramaan FT:llä gamebook käytössä

#200533 Ilmoita asiaton viesti
KL

Pekka Pelimies kirjoitti: (16.6.2014 9:14:09)
Kun luen tuon decisionin ajatuksella, niin tulen siihen johtopäätökseen, että tuloskorttisovelluksen käyttö ja ryhmän tuloksien kirjaaminen järjestelmään ei ole sääntörikkomus matkapuhelimeen asennetulla sovelluksella, vaikka SGL:n HC matkapuhelimen käytön kieltääkin kierroksen aikana muutoin, kuin hätätapauksessa ja tuomarin kutsumiseksi paikalle.

En ole löytänyt moista mainintaa Hard Cardista. Mid Tourilla tosin puhelimen käyttö on kategorisesti kiellettyä paitsi mainitsemissasi tapauksissa, mutta se on Mid Tourin oma päätös eikä SGL:n.

Pekka Pelimies kirjoitti: (16.6.2014 9:14:09)

Edelleen tulkitsen niin, että edellisiltä kierroksilta talletettuja tilastoja ja ennen oman kierroksen alkamista voimassa olleita sääennusteita saa hakea. Viimeisimmät säähavainnot kierroksen aikana olisivat tämän perusteella kiellettyä tietoa.

Kaikkia säähavaintoja ja -ennusteita saa vapaasti käyttää, kunhan laite itse ei mittaa mitään eikä pelaajalla ole muuta omaa sääasemaa mukanaan. Tästä löytyy tulkitsevaa tekstiä ainakin USGA:lta.

Pekka Pelimies kirjoitti: (16.6.2014 9:14:09)
Mitä tarkoitetaan sanomalla ’not interpret or process’. Onko olemassa olevan tiedon väärinkäyttöä, jos tarkistaa, millä mailalla on edellisellä kierroksella avannut pelattavan väylän ja vaihtaa mailan hakemansa tiedon perusteella?

Tuolla tarkoitetaan olemassa olevan datan prosessointia jollakin välineellä. Idea on edelleen se, että ennen kierrosta olemassa oleva tieto on vapaastikäytettävissä, mutta uutta tietoa pelaaja ei saa itse generoida kierroksen aikana noista tiedoista. Niinpä vastaus kysymykseesi on, ettei ole kiellettyä.