Re: Peuramaan FT:llä gamebook käytössä - Golfpiste.com

17.–24.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][30]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitKilpagolf & harjoitteluPeuramaan FT:llä gamebook käytössäRe: Peuramaan FT:llä gamebook käytössä

#200519 Ilmoita asiaton viesti
Nimetön

Toi reaaliaikainen tulospalvelu on ehdottomasti hyvä asia. Peuramaan kisan tulospalvelu oli paras tähänastisista. Oli kiva seurata duunissakin reaaliajassa, kuinka kisa etenee, mutta tosta katsojien viestien lähettelystä olen täysin eri mieltä. Ihan sirkustouhua.

Mitä olette mieltä siitä, että iltapäivän lähtijöillä on saatavilla aika helposti se tieto, jota aamupäivän pelaajat eivät saa? Okei, suurissa kilpailuissa on näyttötaulut ja kuka vaan voi nähdä tilanteet sieltä, mutta on sielläkin ’katveita’.
Viime kisassa oli spekulointia cut-rajasta kesken kilpailun. Tokihan tuo tieto voidaan normaalistikin kenelle vain välittää kesken kisan, mutta nyt se on nähtävillä reaaliajassa. Sillä voi olla monessa tilanteessa merkittävä vaikutus pelaajan lyönteihin. Aamupäivän lähtijöillä ei ole samaa mahdollisuutta taktikointiin.

Entä jos pelaajat syöttäisivät tulokset itse, mutta eivät näkisi kokonaistilannetta ennen kuin kierroksen päätyttyä? Kisaa seuraava yleisö saisi kuitenkin tuon tiedon reaaliajassa.