Re: Pettersonin lehtirankut majorissa - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötPettersonin lehtirankut majorissaRe: Pettersonin lehtirankut majorissa

#278686 Ilmoita asiaton viesti

Rauski kirjoitti: (13.8.2012 21:20:36)
Kyllähän tuo aika naurettavalta rankulta kuullostaa. Jotenkin se olisi kohtuullista jos pelaaja siitä jotain etua saisi. Tuossa tapauksessa kun ei edes itse huomaa niin tuskin mitään etua on syntynyt. Muutenkin tuntuu välillä aikamoiselta pilkun sellaiselta nuo säännöt noissa rajatapauksissa, toki raja on jossain oltava. Samoinhan oli silloin kun Harringtonin hidastusvideota katseltiin ja pallo olikin liikkunut puoli dimpeliä. Sääntöjä muutettiin, ettei jälkikäteen enää hidastuksista rankkuja rapsahda. Pitäisin tätä nyt näkemättä mitä tapahtui aika analogisena tapahtumana. Siis lehti, joka pelkästä mailan ilmavirrasta ilman kosketusta saattaa liikkua niin on kyllä naurettavaa. Jos oikein fysiikkaa alkaisi harrastamaan niin voihan kyse olla jopa staatisesta sähköstä;).

Kerro Rauski lisää tuosta boldatusta.

En ymmärrä miksi tässä(kään) tapauksessa vika olisi säännöissä, jotka ovat aivan selkeät. Pelaajat tietävät ne tai ainakin tulisi tietää ne. Jos sitten mokaa tällaisessa selkeässä tapauksessa, niin voivoi.

Ei tässä tapauksessa ole mitään outoa, reikäpelissä oltaisiin menty seuraavalle tiille vastapuoli kiittäen saadusta reiästä.