Re: Petikon Golf - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäPetikon GolfRe: Petikon Golf

#534096 Ilmoita asiaton viesti

Huuhaa kirjoitti: (26.5.2014 11:56:39)

johto kirjoitti: (25.5.2014 14:20:40)
Vantaan pitäis vaatia neljän millin tarjous- ja rakennuaikainen takaus.

Opetellaanpas nyt ensiksi sanaston käyttöä, tarkoitit varmaankin vakuutta takauksen tilalle?

jEnsimmäinen kysymys jonka pankinjohtaja tekee on ’Miksi helvetissä uusimaahan on täynnä puolityhjiä golfkenttiä ?

Ja tällaisia lainoja ei yksikään PANKINjohtaja edes jaksa vilkaista. Riitää että konttorinjohtaja on asiasta samaa mieltä…

Väännetääs vähän rautalankaa siitä mitä tarkoitin. Tässä tapauksessa Vantaan kaupungin tulisi vaatia rakentajalta rakennusaikainentakaus siitä että sopimuksessa mainittu kenttä rakennetaan valmiiksi.Jos käy niin että golfyhtiö joutuu esim. konkurssiin tai projektin läpivieminen ei golfyhtiöltä onnistu syystä tai toisesta, niin Vantaan veronmaksajille VOI koitua kustannuksia. Sitä varten golfyhtiö voi ottaa takauksen tai vakuutuksen joltakin pankilta tai vakuutuyhtiöltä, josta sitten Vantaa voi kuitata euroja esim. rakentamisen loppuun saattamiseksi. Tässäkin projektissa on osittain tai kokonaan toteuttamista uhkaavia riskejä, kuten kaikissa rakennushankkeissa.

Toinen juttu ovat nuo vakuudet, jos projekti toteutetaan lainalla taatustu pankki vaatii vakuuksia. Mutta voihan olla että Pohjois Karjalasta ilmestyy hölmö autokauppias joka kysyy vain ’paljonkos työ oikeen haluvatte rahhoo’ ja näin ei vakuuksia välttämättä edes tarvita.

Todettakoon että ylläolevasta huolimatta hanke on hyvä ja toivottavasti onnistuu ja menee häriöitta loppuun saakka, ja puttailemaan niitä ohi meneviä putteja.