Re: Peltoniemet Pinehurstissa - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäPeltoniemet PinehurstissaRe: Peltoniemet Pinehurstissa

#531871 Ilmoita asiaton viesti
KL

Ballmarker kirjoitti: (14.6.2014 11:26:28)

expat kirjoitti: (14.6.2014 8:26:57)
Tapaat enemmän tai vähemmän tärkeitä ihmisiä silmätysten, vaihdat kontaktitietoja, voit aina jatkossa viitata tähän `tapasimme silloin US Openissa etc`. Vähän eri juttu kuin lähettää email ihmiselle joille niitä tulee satoja päivässä.
Näet ja kuulet missä mennään tämän päivän golfhommissa kilpailijoiden, sponsoreiden, kisajärjestelyjen ym suhteen, listaa voisi jatkaa pidemmällekin. Voit tavata esim USAn yliopistogolfin edustajia, kertovat mielellään nykytilanteen. Koska tietysti haluavat sinne myös suomalaisia golfareita.
Yhdessä paikassa muutaman päivän aikana saat enemmän irti kuin että viettäisit pari viikkoa USAta kiertämällä tapaamassa niitä, jotka nyt ovat yhdessä paikassa. Toki asiaankuuluva raportti matkasta ja sen annista kuuluu asiaan kunhan takaisin kotomaassa.

Kiitos expatille asiallisesta kommentista. Nämä ovat ihan järkeviä syitä tuohon matkaan. Mutta onko niissä jotain häpeämistä? Vai miksi matkan syyksi kerrotaan ’tutustuminen Pinehurstiin ja muuhun kenttätarjontaan’? Nuo eivät ole järkeviä syitä näiden herrojen matkaan.

Oletko Ballmarker nyt aivan varma siitä, että joku Golfpisteen etusivulle juttuja kirjoittava mitenkään golfliittoon sidoksissa olematon henkilö oikeasti tarkalleen tietäisi Peltonienten matkan agendan ja tavoitteet tai olisi niistä edes kiinnostunut? Eiköhän jokainen vähänkin ruohonjuuritasoa korkeammalla pallilla istuneen ja (ulkomailla) bisneksen takia matkustelleen tietävän tasan tarkkaan mitä kultakin reissulta haetaan. Enkä nyt puhu reppureista, vaan päällikkötason ihmisistä.

Omat vuoteni Eurooppaa reissaten opettivat minulle juuri tuon mihin expat viittasi, ts. kasvojen saamisen nykyisille ja potentiaalisille yhteistyökumppaneille ja yhdyshenkilöille. On täysin eri asia soittaa henkilölle, jonka on jo tavannut kuin vain nimelle luettelossa. Tänä päivänä verkostoituminen on vielä hurjan paljon suuremmassa roolissa kuin vuosikymmen sitten.