Re: Peltoniemet Pinehurstissa - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäPeltoniemet PinehurstissaRe: Peltoniemet Pinehurstissa

#531854 Ilmoita asiaton viesti
KL

nytonkesä kirjoitti: (13.6.2014 18:04:46)

KL kirjoitti: (13.6.2014 17:29:49)

Ballmarker kirjoitti: (13.6.2014 17:20:59)

Kysymys ei ole kateudesta ollenkaan vaan siitä, että eritoten nykyisinä ankeita aikoina muiden kuin omia rahoja on käytettävä harkitusti ja mahdollisimman tuloshakuisesti.

Hyvinä aikoina sen sijaan saa rymytä ja rellestää ihan rajoituksetta..?

Jos ei ole kyse kateudesta, niin sitten asioiden ymmärtämisen puutteesta.

Ja joittenkin on kumarrettava oman asemansa ja tulevaisuutensa takia. Hyi. Se lyhyempi Peltoniemi on ihan mies paikallaan, pitempi taitaa olla palkallinen virkamies. Tavalliselle golfarille ja golfseuralle liiton herrojen reissuthan ei tuo muuta kuin vähän lisää kuluja. Suomen golfkentillä pelataan golfia ja maksetaan se itse liitosta huolimatta.

Ihailtavan yksiselitteistä kapeakatseisuutta. Mutta kannattaako sitä ihan näin julkisesti mainostaa?

Ai niin, nimimerkin takaa voi kirjoittaa mitä vain… etenkin, kun ei ymmärrä yhtään mitään kirjoittamistaan asioista, kuten kirjoittamasi viesti elävästi osoittaa.

Jos jotain positiivista suomalaisesta kateudesta ja erityisesti sen ilmenemismuodoista pitää hakea, niin meillä tyydytään mollaamaan valittuja kohteita kapakassa, kotona ja nettipalstoilla. Toisaalla maailmassa samaa hommaa mennään tekemään kaduille, jolloin ihmisiä tapetaan ja pahoinpidellään. Niinpä meillä menee siinä mielessä aivan järjettömästi paremmin.

Kateuden määrää se ei kuitenkaan vähennä, mutta sehän (siis kateuden määrä) on maailmassa vakio, se vain jakautuu pirun epätasaisesti.