Re: Peltoniemet Pinehurstissa - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäPeltoniemet PinehurstissaRe: Peltoniemet Pinehurstissa

#531847 Ilmoita asiaton viesti

En tiedä olenko tosikko mutta osaa tämän ketjun viestejä lukiessa tulee kyllä mieleen, että kateus golfareiden keskuudessa on suunnatonta ja ääretöntä. Oma arvaukseni on, että tämä johtuu siitä alemmuden tunteesta, mitä monet golfarit joitakin muita golfareita kohtaan tuntevat.

Lieneekö minkään muun lajin harrastajissa ja seuraajissa tällaista kateutta? Käsittääkseni parhaillaan pelataan Brasiliassa jotain potkupallokisaa ja satavarmasti suomalaisia potkupallovaikuttajia on paikalla kannustamassa suomalaisia pelaajia liiton rahoilla. Vaan liekö futisfoorumeilla samanlainen poru päällä? Taidettiin talvella ja keväällä urheilla Sotsissa ja Valko-Venäjällä Ike Kanervan, Niinistön, Arhinmäen, Kummolan ja monen muun urheilijan voimin. Ainoa jonka paikallaoloa paheksuttiin oli Paavo ja Paavon unet.

Ja sitten yksi pikku juttu. Nuo kansainväliset liitot tuppaavat pistämään kokouksensa yleensä tällaisten megatapahtumien yhteyteen. Ehkä oikeuttaakseen urheilujohtajien matkat, ehkä siksi että urheilujohtajat joka tapauksessa ovat paikalla. En yhtään ihmettelisi, vaikka jossain Pinehurstin seudulla olisi tällä viikolla tai tulevalla viikolla jokin kokous tai seminaari, johon suomalaiset golfjohtajat (siis tässä tapauksessa Peltoniemet) joka tapauksessa virkansa puolesta osallistuisivat ilman sen kummempia kommentteja tällä palstalla.

Joten, eiköhän anneta herrojen tehdä töitään ja vaikka katsella golfia siinä välissä. Hyi teitä, kateelliset.