Re: –> Pelistä sulkeminen kilpailun päättymisen jälkeen - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötPelistä sulkeminen kilpailun päättymisen jälkeenRe: –> Pelistä sulkeminen kilpailun päättymisen jälkeen

#290460 Ilmoita asiaton viesti

Rauski kirjoitti: (10.6.2009 22:53:53)

Chip Greenside kirjoitti: (10.6.2009 21:43:06)

kanki69 kirjoitti: (9.6.2009 23:33:40)
Eiköhän ne pojat itse laske lyöntinsä ja isille pitäs varmaan löytää jotain muuta ajanvietettä kun kytätä kentän laidalla toisten lyöntejä. 🙂 Ja jos joku koijaa niin kyllähän niiden pelikavereitten se täytyy oppia huomaamaan ja ilmoittelemaan dumarille.

Minä en usko, että nuo huomaavat mitään, niin keskittyneitä he ovat omaan peliinsä. Luulisin, että ihan mikä tahansa luku kahden lyönnin sisällä oikeasta menisi läpi. Ehkä ei kuitenkaan eagle par-nelosella, mikäli oikea tulos olisi par.

Kyllä ne huomaa viimestään 9 reiän jälkeen kun pitäisi antaa tulospalveluun tiedot, omalta juniorilta merkkari kysyi: ’Paljonko pelasit nelosella.?’ Ei edes huomannut sitä pientä puutosta aikaisemmin.

Miksi kaverin tuloksesta pitäisi olla huolissaan? Kyllä rehellinen ilmoittaa sieltä ihan oikean luvun. Epärehellinen ei pitkälle pötki, kun maine menee. Itse en korttiin laskemaani tulosta kaverille merkitse, vaan aina kysyn montako lyöntiä merkitään. Jos tulos vaikuttaa kovasti epäilyttävältä, niin sitten kerrataan lyönnit.
Muistaakseni joku ammattilainen, olisiko olut Faldo, ainakin kerran oli kierroksen jälkeen huomannut, että kortissa ei ollut mitään merkintöjä. Oli painellut rundin sen verran keskittyneenä, että tuloskortin täyttäminen oli unohtunut.