Re: Pelissä oleva pallo vs. varapallo? - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötPelissä oleva pallo vs. varapallo?Re: Pelissä oleva pallo vs. varapallo?

#286804 Ilmoita asiaton viesti

KL kirjoitti: (12.7.2010 8:55:12)

Lasky kirjoitti: (12.7.2010 1:16:03)
Eli tuohan tarkoittaa ilmeisesti sitä, että vaikka pelaaja oman näkemyksen mukaan on löytänyt alkuperäisen pallonsa, on hänen siitä huolimatta mentävä tunnistamaan kaikki näkyvissä olevat pallot joista joku voisi jostain syystä olla pelaajan alkuperäinen pallo!?!?

Ei helgatissa? Oikeesti? Eihä tommosessa olis niinku yhtään mitään järkeä!

Vai meneekö multa nyt todellaki noin paljo ohi tämä koko juttu??

Pelaaja A tunnistaa raffista alkuperäisen pallonsa, mutta näkee 15 metrin päässä metsän puolella pallon, pn pelaajan mentävä katsomaan mikä pallo siellä metsässä on!?!?

Täytyyhän nyt pelaajaan sentään sen verran uskoa, että jos pelaaja esim. käytännön pelitilanteessa sanoo kaverilleen, jonka kanssa palloa on raffista etsitty, että ’Tääl on pallo ja joo tää on mun jatketaanhan peliä!’, ettei nyt siinä vaiheessa kaveri rupee selittään jotain tyyliin: ’Hei, oota tuol on joku pallo tuol metsässä, käys tarkistaan voisko se olla sun!’

No tämä juttu ilmeisesti jää jumittamaan tähän ….

Tässä on koko ajan lähdetty tilanteesta, jossa pelaaja lyö sekä alkuperäisen että varapallonsa samalle alueelle. Jos tuolla alueella näkyy kaksi palloa, on pelaajan minun mielestäni käytävä tunnistamassa molemmat ennen varapallon pelaamista. Tätä asiaa puitiin jo aikaisemmassa ketjussa.

Okei. Eli jos pelaaja ei mene tunnistamaan siellä hiekkamontun pohjalla olevaa palloa X, vaikka on juuri löytänyt mielestään alkuperäisen pallonsa, pelaa pelaaja väärää palloa, jos hiekkamontussa oleva pallo on alkuperäinen pallo? Joo.o ei kait siinä, hankala on tilanne. Näkeminen ja tunnnistaminen ovat tässä kyllä mielestäni edelleen hieman haastavia juttuja.