Re: Pelin nopeuttaminen -KL:n to do lista - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitRe: Pelin nopeuttaminen -KL:n to do lista

#442297 Ilmoita asiaton viesti

Voi olla, että nuo neuvosi toimivat, voi olla että ei. Olen nähnyt niin paljon erilaisia pelaajia, jotka kaikki uskovat toimivansa oikein ja ainakin ovat oikeutettuja toimimaan, kuten tekevät, jolloin yleispäteviä ohjeita on vaikea antaa. Oleelliset asiat pitää saada sisäistettyä automaattisesti tapahtuvaksi, ennen kuin ne todella purevat.

Mitä tulee 4 tunnin kierrosajan realistisuuteen, niin toki tyhjällä kentällä tuo saattaa olla sinun tasoiselle pelaajaryhmälle ihan realistinen, jopa nopeampikin on mahdollista (tämä ei ole vinoilua, vaan faktan toteamista). Kuitenkin pikkulaskuesimerkki osoittaa, ettei tuo kovin helppoa kaikille ole.

KL:n tasoitus profiilin mukaan, on alle 5, jolloin lyöntimäärä varmaan jää harukkaan 75-80 normikierroksella. Kaverit ovat samaa tasoa ja jokainen on sisäistänyt 20 sekunnin nopean toiminnan periaatteet. 80 lyöntiä kertaa 1 min 20 sekuntia on 104 minuuttia.

Olettamani 90 lyöntiä per kierros ja 30 sekuntia jokaiselle lyönnille on 180 minuuttia. Näiden kahden ryhmän kierrosaikaan tulee eroa yli tunti, vaikka muuten toimittaisiin samalla tavalla.

Jos pelaajat ovat normi ryhmä max 110 kokonaistasoitus, eli siis 100 lyönnin porukka, taas tulee noin 20 minuttia lisä aikaa pelkästään lyönneistä. Usein tuo pelitaso (HCP) korreloi jollain tavalla myös noihin muihin rutiineihin.

Jokainen arvioi muiden tekemisiä omista lähtökohdistaan, HCP 5 pelaaja näkee asiat erilailla kuin HCP 15, vaikka olisi kuinka valveutunut. Ja päinvastoin.