Re: Pelin nopeuttaminen - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitRe: Pelin nopeuttaminen

#442551 Ilmoita asiaton viesti

Marx kirjoitti: (6.12.2011 14:31:41)
Eikö ois helpompaa kun perustettais kaikille juoksuhalukkaille ikioma kenttä jossa saisi kirmaista niin kovaa kun haluu ja muut jotka haluaa nauttia pelaamisesta, ympäristöstä ja hyvästsä seurasta (siis harrastaa golfinpeluuta) saisivat pelailla rauhassa ilman teitä hösääjiä.

Tuossahan ois ’taloudellisesti’ huonostimenestyvlle yhtiöille selvä ’markkinarago’.

Pelaamisesta ei voi nauttia, mikäli se sujuu hitaasti (yli 4h kierros), ympäristostä kannattaa lähteä nauttimaan vaikkapa johonkin luonnonpuistoon ja hyvästä seurasta voi nauttia golfravintolassa. Siellä ei kyllä useinkaan ole sitä hyvää seuraa, vaan kaikenlaista roskajoukkoa meuhkaamassa.

Nämä juoksijakommentit ovat täysin naurettavia ja onkin todettava jälleen kerran, että mikäli ei pysty pelaamaan kenttää neljän ryhmässä neljään tuntiin, niin yläkertaan johtavista portaista puuttuu ylimmät askelmat, valitettavasti! Neljän tunnin kierroksen aikana ehtii jutella kaikki tarpeelliset ja tarpeettomat asiat, katsella luontoa ja sen elämää ja vieläpä nauttia pelaamisesta. Mikäli ei kuitenkaan tuolla konseptilla kykene etenemään neljään tuntiin, niin kannattaa keskittyä pelkästään siihen pelaamisesta nauttimiseen.

Golfin suurin syöpä on edelleenkin HIDAS PELAAMINEN!