Re: Pelikaverin epärehellisyys - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötPelikaverin epärehellisyysRe: Pelikaverin epärehellisyys

#270696 Ilmoita asiaton viesti

ts kirjoitti: (13.8.2014 23:37:27)

Q8 kirjoitti: (13.8.2014 13:41:11)
Mutta mitä ohjeita meillä on? Siis muuta kuin, että viiva.

The marker is responsible for marking only the gross number of strokes at each hole where the competitor’s net score earns one or more points.

Pelaajan ja merkkaajan ei tarvitse edes tietää tarkasti saako reiältä pisteitä vai ei.

Missään ei puhuta viivan vetämisestä, mutta ainakin jossain vaiheessa oli määräyksissä, että ykkösryhmässä pitää pallo pelata aina reikään asti. En muista poistettiinko tuo sittemmin, mutta sellainen on ollut.

Lisäksi moni haluaa pelata lyöntipelituloksen, vaikka pistebingo ratkaiseva olisikin. Olisi varsin hassua jos slopella -1 jollain reiällä pitäisi nostaa pallo taskuun ja jättää metrinen bogi puttaamatta sisään.

Pallon nostaminen ja viivan veto korttiin ovat siis suosituksia pelinopeuden vuoksi ja vain sellaisina ne pitää ymmärtää. EI kiinteinä ohjeina, että heti kun lyöntimäärä saavuttaa 0 pisteen tason, pallo on nostettava.

Näinhän tuo mennee, eli merkkarille on tuossa ohjeessa tavallaan annettu mahdollisuus yrittää nopeuttaa peliä siten että kun huomaa että pisteitä ei enää tule niin voi todeta itsepintaisesti hamaan loppuun asti aina joka reiän pelaavalle kilpailijalle että lähdenpä tästä seuraavalle reiälle kun tuli sinulta jo lyönnit täyteen eikä sinulle reiällä tulosta merkitä?