Re: Pelikaverin epärehellisyys - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötPelikaverin epärehellisyysRe: Pelikaverin epärehellisyys

#270679 Ilmoita asiaton viesti

Ballmarker kirjoitti: (13.8.2014 14:47:08)

B kirjoitti: (13.8.2014 14:38:36)
Mulle ei vielä selvinnyt, mikä ongelma siinä on, jos tupelon hcp on muutaman pykälän liian alhainen.

Yhdelle ongelma on se, että tasoitus on liian alhainen, toiselle se, että tasoitus on liian korkea. Mulle ongelma on se, että nykyinen systeemi tasoituskierroksille vuotaa pahasti. Se vuotaisi huomattavasti vähemmän, jos vain viralliset kilpailut olisivat tasoituskelpoisia. Mitään tasoitusta ei tarvita, ellei osallistu virallisiin kilpailuihin. Kaikki muu kilpaileminen käytäisiin ilman tasoituksia.

Suurimmalle osalle taviksista tasoitusten olemassaolo on tärkeää. Se innostaa tumpelotkin harjoittelemaan ja kehittymään, sekä joskus ottamaan osaa suffelikisoihin, niikuin te niin kauniisti meille tärkeitä (vain tapahtuman – ei palkintojen tai menestyksen takia) kisoja kutsutte.
Golfia on kiva harrastaa, tavata suffelikisoissa tuttuja ja puolituttuja. Tasoitusta on helppo pitää oikealla tasolla jättämällä tarpeeksi kortteja oman pelituntuman mukaan. Eiköhän tasoitushuijarit ole samoja, jotka eivät säännöistä piittaa kentälläkään. Kohta 20 vuotta golfia takana ilman yhtäkään kummastusta jonkun tasoituksesta ja vain yksi kokemus sääntöhuijarista. Hyvää tuuriako, en usko!