28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][3]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäPelihuumoria koettelevat lyönnitRe: Pelihuumoria koettelevat lyönnit

#396469 Ilmoita asiaton viesti

Drive peligrosa – vakava sukellus.

Tammikuussa kuluvaa vuotta ei voinut kuin nauraa – itselleen. Olin pelireissulla Villamartinissa ja siellä paikallisen Campon #18 on keskimittainen par-4. Dog-left, josta driven lyö puhki väylän takakulmasta, mutta oikomaankin pääsee.

Pienen alkuvuoden epäluottamuksen vaivaamana olin säntillisesti availlut sponella ja raudoilla. Perhepiirin paremmalta pelaajalta tuli kuitenkin utelu strategiasta ja kysymys, miksen vedä driverilla kulman yli, kun siellä on tilaa vaikka kuinka paljon.

Tästä valaistuneena valitsin viimeisellä kierroksella driverin ja lähdin rehvakkaasti oikomaan. Ei tullut kanta-fadea, vaan kanta-socketti, joka voitaisiin ehkä selittää paremmin hihuli-termillä.

Väylän kulmassa on pepen kalustovarikko, jossa mehumaija-mallinen keltainen maansiirtokone odotteli seuraavia haasteitaan takaikkuna avoimena tiin suuntaan. Näin selvästi, miten palloni sujahti kohtalaisen suurella nopeudella puitten väistä suoraan tuosta avoimesta ikkunasta sisään, kovan tuulen vuoksi ei varikon suunnasta kuulunut kopsahduksia tai muita pallon pysähtymiseen liittyviä ääniä. 3. lähti tiiltä.

Väylän kulman takana olevasta portista ajattelin kipaista hakemaan ohjaamossa olevaa palloani. Totesin paremmaksi jättää sen ajatukseksi, kun havaitsin muutaman greenkeeperin juuri menevän varastolle hakemaan jotakin. Traktorikaivurin tuulilasissa havaitsemani noin 2′ halkaisijaltaan oleva reikä pari pyöreää ja säteittäiset säröt vahvistivat päätöstäni olla menemättä. Jatkoin peliä vähin äänin 2. pallolla. 😀