Re: Pelaavatko harrastelijat kenttiä liian pitkinä? - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäPelaavatko harrastelijat kenttiä liian pitkinä?Re: Pelaavatko harrastelijat kenttiä liian pitkinä?

#435119 Ilmoita asiaton viesti
KL

Chip Greenside kirjoitti: (12.1.2015 16:34:24)

KL kirjoitti: (12.1.2015 15:27:57)

Chip Greenside kirjoitti: (12.1.2015 11:02:09)

Näitä nelosen händärillä pelaavia senioreita ei Suomessa ja varsinkin yksittäisissä seuroissa ole kovinkaan isoa nippua. Meilläkin heitä on vain pari-kolme ja he pelaavat kilpailuissa säännöllisesti alle kahdeksankympin kierroksia.

Onneksi vain säännöllisesti eivätkä sentään koko ajan, muutenhan heidän tasoituksensa olisi liian korkea.

Kuten äskettäin tuli todettua, Chipin kentällä/seurassa kaikki on toisin…

Oktaanille sen verran lohdutusta, että AHR kyllä korjaa mainitsemiesi ysikymppisiä pelaavien kilpailevien seniorien tasoituksen hiljalleen kohdalleen.

Teidän seurassako asia on noin, että ne nelosen tasurin seniorit vetelee ysikympin kierroksia toisin kuin meillä? En oikein aina jaksa ymmärtää noita sun juttuja.

Kas kun siinä alle kasikymppisen ja ysikymppisen välissä on toistakymmentä lyöntiä, joten totuus lienee siellä välimaastossa.

Oktaani liioittelee, muttei ole ihan hirveästi pielessä. Muutaman seniorikisan tuominneena voin todeta, ettei se kasikympin rikkominen onnistu edes ykkösen tasurilla pelaavilta läheskään joka kerta. eivätkä ne teidänkään nelosen seniorinne pelaa läheskään joka kerta alle 80 lyönnin.