Re: Pelaavatko harrastelijat kenttiä liian pitkinä? - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäPelaavatko harrastelijat kenttiä liian pitkinä?Re: Pelaavatko harrastelijat kenttiä liian pitkinä?

#435079 Ilmoita asiaton viesti

KL kirjoitti: (8.1.2015 16:11:37)

Golfinvihollinen39 kirjoitti: (8.1.2015 15:09:55)

Kuuma putteri kirjoitti: (8.1.2015 13:15:44)

KL kirjoitti: (8.1.2015 13:01:06)… Lisätäänpä punaisten tiipulikoiden eduksi vielä se, että saa pelattua reiät loppuun eikä tarvitse nostella palloja taskuun pysyäkseen kentän rytmissä.
…..

Kun itse muistelen niitä tilanteita joissa olen nostanut pallon, eipä ne ole yleensä johtuneet väylän pituudesta. Joskus melko lyhytkin matka on osoittautunut hankalaksi (esim bunkkeri -> bunkkeri -> pusikko…)

Komppaan ja lisään. Väyläkin on kova paikka, jos duffi ja toppi ovat mukana peliseurueessa.

Se juttu on, että eihän sitä koskaan etukäteen tiedä, että juuri tänään avaus on hukassa joka v..tun reiällä tai että täydellistä avausta juhlitaan täydellisellä jatkolyönnillä veteen tai outtiin.

ATarkoitatko draiveria vai hybridiä/pitkää rautaa..?

Forumveljet näyttävät sotkeutuvan lillukanvarsiin eivätkä näe kokonaiskuvaa. Lyhyempi kenttä tarkoittaa Bkeskimäärin vähemmän lyöntejä, vähemmän hukattuja palloja ja lyhyempikestoisia kierroksia. Isona bonuksena pelaaja B saa enemmän onnistumisen elämyksiä, kun ne tuplat vaihtuvat bogeiksi ja bogit pareiksi.

Kunkin oma valinta, mutta C kannustan kaikkia kokeilemaan useamminkin kuin kerran kotikentän pelaamista tavanomaista lyhyempänä.

A Kuule noilla kaikilla voi avata ’normaalia’ huonommin ja vielä lyhyet raudat päälle par3:silla.

B Kyllähän oikeat golfarit haluavat kaikkea määrätä golfin oikeaoppisesta pelaamisesta, mutta sen, mistä kiksini saan vielä itse päätän 😉 .

C Niin, tuostahan tuolla jo kirjoitin muutama kymmenen viestiä sitten.

Mutta tämä riittänee tällä kertaa tähän ketjuun.