Re: Pelaamaton paikka, varapallo lyöty - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][19]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötPelaamaton paikka, varapallo lyötyRe: Pelaamaton paikka, varapallo lyöty

#292840 Ilmoita asiaton viesti

ts kirjoitti: (7.6.2008 11:16:59)

TP Combo kirjoitti: (7.6.2008 10:50:14)

juuri näin – pelaajan sanomisilla ei ole merkitystä. jos VARApallo löytyy 5 minuutin sisällä, pitää kuitenkin erottaa uuden pallon lyöminen, eli jos lyöt ’menninkäisen jalkojen juureen’. ja sanot että meni pelaamattomaan, lyön UUDEN, niin silloin käsittääkseni eka pallo on jo hylätty; jos sanot tiillä, että lyön VARApallon silloin kaverit saa etsiä…VESIESTESÄÄNTÖ on sitten oma juttunsa…nykysäännössä lukee kai varma näyttö, onko sitten varmaa näyttöä jos kukaan ei näe loiskahdusta eikä pallon ylittävän ilmassa esteen rajan?

Nyt mentiin jo osastolle, jossa multa loppu ymmärrys.

Ihan oikeesti TP Combo… sä ajattelet tän nyt vaan turhaan mutkan kautta. Tää on ihan suora tie…

Ja miks pitää postata tänne just tuon tyyppisiä: ’nykysäännössä lukee kai’ Eikös nää helvatin arvaukset ole just vieneet ison osan pelaajista sääntöjen osalta sinne samalle suolle missä rämmitään kaksvipusen swingin kanssa. Ei uudessa (eikä vanhassa) säännössä ole koskaan vaadittu, että pallon meneminen vesiesteeseen pitäisi nähdä. Eikä sellaisessa mitään järkeä olisikaan.

Ylläolevaa provosointia ei kannata kommentoida! Jos ymmärrys loppuu, niin ei sitä KAI kannattaisi mainostaa…ainakaan tällä palstalla, nämähän on ihan perussääntöjä, miten niissä voi loppua ymmärrys?, tietenkin jos pelaa aina pistebogia – en väitä että ts pelaa – ei säännöistä niin väliä, kun ei vielä osaa pelata golfia!

Säännöissä vaadittiin riittävä näyttö vesiesteeseen menemisestä, nyt vaaditaan ’varma näyttö’, ei tässä ole todellakaan kysymys mistään arvauksista, vaan säännöistä ja niiden tulkinnoista ja tietenkin R.A. Decisioneista…säännöissä vaaditaan nykyään nimenomaan varma näyttö, jollaisena pidetään yleisesti luotettavaa näköhavaintoa, esim. pallo ylittää esteen rajan, loiskahdus sopivalla lentokaarella, eikö?