26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötPelaamaton, ja droppi vesiesteeseenRe: Pelaamaton, ja droppi vesiesteeseen

#280171 Ilmoita asiaton viesti

Q8 kirjoitti: (18.5.2012 13:22:29)

tuplabogi kirjoitti: (18.5.2012 10:21:56)

Q8 kirjoitti: (18.5.2012 10:07:18)

tuplabogi kirjoitti: (18.5.2012 9:04:37)
Eihän kukaan ole väittänytkään,ettei silta ole vesiesteessä.
Nythän kyseessä olikin se,onko sillan kansi vesiesteen pohjaa ja saako sillä olevaa tilapäistä vettä koskettaa mailalla ennen lyöntiä.
Tätähän liiton puheenjohtaja tarkoitti,että ko. vettä voi koskettaa mailalla ennen lyöntiä.

Esteessä olevaa haittaa (esim siltaa) saa koskea mailalla ennen lyöntiä, oli pallo sitten esteessä tai ei, tämän ei pitäisi olla epäselvää.

Mutta aika mielenkiintoinen on tuo tulkinta, että vesiesteessä voi olla tilapäistä vettä. Tällöinhän pelaaja voisi vapautua tuosta vedestä (ja samalla sillasta) ja dropata vaikka ruoholle?

Näinhän minä viestissäni numero 40 alunalkaen totesinkin.
Eikä kukaan ole väittänytkään,että vesiesteessä voi olla tilapäistä vettä,mutta golfliiton sääntötoimikunnan puheenjohtaja totesi aikoinaan,että sillalla mailan voi laskea kannelle ennen lyöntiä oli siinä vettä tai ei.
Tästähän tässä on pohjimmiltaan kysymys.

Pohjimmiltaan on kysymys siitä, että mihin tuo perustuu. Vesiesteessä olevaa vettä ei saa mailalla koskea (paitsi jos meinaa kaatua), vaikka ei koskisikaan varsinaiseenpohjaan. Miksi nyt sitten saisi koskea, kun ei kerran ole kyse tilapäisestä vedestä. Mitä vettä se sitten on?

Hyvä kyymys.
Mitä vettä se sitten on ja kuinka paljon sitä pitää olla,että on kysymys vedestä,puoli senttiä,sentti,kaksi vai enemmän.
Sitä voi kysästä sääntöasiantuntijoilta.