Re: Pelaamaton, ja droppi vesiesteeseen - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötPelaamaton, ja droppi vesiesteeseenRe: Pelaamaton, ja droppi vesiesteeseen

#280163 Ilmoita asiaton viesti
ts

tuplabogi kirjoitti: (18.5.2012 9:04:37)
[

Eihän kukaan ole väittänytkään,ettei silta ole vesiesteessä.
Nythän kyseessä olikin se,onko sillan kansi vesiesteen pohjaa ja saako sillä olevaa tilapäistä vettä koskettaa mailalla ennen lyöntiä.
i.

Mutta kun vettä voi olla vain vesiesteessä tai sen ulkopuolella ja vesiesteen rajojen sisäpuolella ollaan vesiesteessä. Ja nimenomaan kirjoitit tuon penkereen rajan toimivan myös tuohon suuntaan, tarkoitit sitä tai et.

Ihan oikeesti mieti hetki sitä matalalle sillalle noussutta joen vettä, että onkos se nyt vesiesteen vettä vai ei. Ja myös sitä, ottavatko säännöt kantaa siihen mistä ja miten vesiesteessä oleva vesi on sinne muodostunut.

Ja vielä rautakankiversio. Kentällä voi olla kahdenlaista vettä. Tilapäistä tai sitten vesiesteen vettä. Tilapäinen vesi on tarkalleen määritelty: Casual water’ is any temporary accumulation of water on the course that is not in a water hazard Tämän määritelmän mukaan yksinkertaisesti vesiesteessä oleva vesi ei voi olla tilapäistä vetä, eli sen on oltava vesiesteen vettä. Mitään kahdessa kerroksessa olevan veden käsitettä eivät säännöt tunne.

Sillalla olevan veden määrä sitten voi aiheuttaa mielenkiintoisen tulkinnan, mutta sillan kannen oleminen alemman veden ja sillan päällä olevan veden välissä ei sinänsä muuta tilannetta miksikään, vaan vesi on edelleen vesiesteen vettä.

Jos jostain löydät sääntökohdan tai deccarin joka tukee omaa väitettäsi, mieluusti sen luen.