Re: Pelaamaton, ja droppi vesiesteeseen - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötPelaamaton, ja droppi vesiesteeseenRe: Pelaamaton, ja droppi vesiesteeseen

#280161 Ilmoita asiaton viesti
MOD Q8
Moderaattori

tuplabogi kirjoitti: (18.5.2012 7:11:42)
Minä en kylläkään ymmärrä,mitä sinä pölinällä tarkoitat ja jollain piispalla tarkoitat,mutta suosittelen sinulle kylläkin käyntiä jonkin vanhemman proon opissa,joka opettaa sinulle ,miten clubin proon pitää käyttäytyä,kun yleenskin toimii asiakaspalvelutehtävissä.
Nythän sinä saatat koko ammattikuntasi häpeään.

Kyllä täällä jokainen saattaa vain itsensä häpeään. Vai pitäisikö minun luokitella kaikki golfaavat eläkelälset pilkkukirjoitusvammaisiksi?

Seuraavalla ei ole mitään tekemistä tämän ketjun kanssa, vaan on puhdasta dadaa:

Suomenkielessä valitettavasti sanalla väittely on negatiivinen sisältö. Eli jos väitellään jostain asiasta niin luullaan sen tarkoittavan vänkäämistä. Tästähän ei ole kyse. Jostain syystä sellaiseksi se kuitenkin usein menee. Kumpikin osapuoli luulee, että on saatava se viimeinen sana, vaikka sillä ei olekaan oikeasti merkitystä. Mikäli mitään uutta ei osapuolilla ole tuotavana väittelyyn parin sanavuoron jälkeen, eikä olla päästy yksimielisyyteen, niin väittely kannattaa lopettaa. Molemmat (niin eläkeläiset kuin protkin) voivat vetäytyä kunniallisesti, tietäen olevansa oikeassa. Muut lukijat vetävät kyllä johtopäätöksensä ja valitsevat mahdolliset voittajat.