Re: Pelaamaton, ja droppi vesiesteeseen - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötPelaamaton, ja droppi vesiesteeseenRe: Pelaamaton, ja droppi vesiesteeseen

#280136 Ilmoita asiaton viesti
KL

PG kirjoitti: (16.5.2012 21:52:00)

Rauski kirjoitti: (14.5.2012 18:02:54)

KL kirjoitti: (14.5.2012 17:44:09)

SideSpin kirjoitti: (14.5.2012 14:50:41)
Jos silta on estettä niin uusi droppi esteen ulkopuolelle ilman rankkuja dec20-2/b.

’A ball when dropped must first strike a part of the course where the
applicable Rule requires it to be dropped. If it is not so dropped, Rules 20-6
and 20-7 apply.’

Jos taas silta ei ole estettä niin saman säännön dec20-2/b((i) määrittää myös uuden dropin ilman rankkuja.
Toisaalta sääntö ei ota kantaa saako pallon korvata jos se häviää esteeseen.

Säännön 28 perusteella pallo voidaan pudottaa esteeseen, johon pelaaja oikein tarkoituksella yrittääkin pudottaa, siis siihen sillalle, joka on estettä. Uusintadroppia ei saa pelkästään sillä perusteella, että pallo meneekin sillan sijaan veteen, esteessä se on yhtä kaikki.

Onkos tuo silta nyt vesiestettä vai ei?

Aiheen kysymykseeni antoivat nuo boldatut SideSpinin ehdot, Rauskin kysymys sekä KL:n vastaus, jossa mainittiin sillan olevan estettä. Arvelinkin, että viimeksi mainittu oli lapsus.

Btw, vesiesteen yläpuolella oleva ilmakaan ei ole vesiestettä 🙂

Tunnustan kirjoitusvirheen, silta ei ole estettä, vaan esteessä. Sisätulentosijojen korjausohjelmaa ei vielä ole keksitty…