Re: Pelaamaan helsingissä julkisilla kulkuvälineillä - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäPelaamaan helsingissä julkisilla kulkuvälineilläRe: Pelaamaan helsingissä julkisilla kulkuvälineillä

#479839 Ilmoita asiaton viesti

vasuri 1 kirjoitti: (3.4.2007 23:09:58)
Tää on tietysti saivartelua, mutta Helsingissä ei ole kuin 4 golf kenttää. TALI, Paloheinä, Laajasalon ja Vuosaari nimet lueteltuna idästä länteen.

SHG Luukki ja Lakisto sekä Ringside sijaitsevat Espoossa.
Pääkaupunki seudulla on myös muitakin kenttiä joille pääsee seutubussilla EGS, Gumböle, Master, Löfkulla. Lisää on varmasti Kirkkonummella. Itään ja pohjoiseen päin mennessä tulee mieleen Keimola, Talma, Hiekkaharju, on niitä muitakin.

Eikö tässä kysytty kenttiä nimen omaan Helsingissä. Vai jäikö jotain lukematta / huomaamatta.

Jos nyt palataan mopokeskustelun jälkeen tuohon alkuperäiseen kysymykseen eli golfkentille pääsyyn julkisilla kulkuneuvoilla pääkaupunkiseudulla niin ketjun aloittajan kannattaa tutustua ensiksikin SGL:n kenttäluettelosta pääkaupunkiseudun golfkenttien sijaintiin ja sen jälkeen YTV-seutuliikenteen nettisivulta eri bussilinjojen reitteihin. YTV:n busseilla pääsee hyvinkin lähelle kaikkia Kehä III:n varrella sijaitsevia golfkenttiä (vasuri 1:n tuossa yllä mainitsemat). Jonkinlaiset joskin huonohkot bussiyhteydet löytynevät myös Peuramaalle, Kurkiin, Pickalaan, Nurmijärvelle, Nevakseen, Porvoon lähistön kentille ja Talmaan.

Sanoisin, että yllämainittujen Helsingissä sijaitsevien kenttien lisäksi (Tali ja Vuosaari) ainoat realistiset vaihtoehdot bussilla liikkuvalle ovat Espoo, Gumböle, Master, Keimola, Ringside ja SHG (Luukki ja Lakisto). Laajasalo, Lövkulla, Paloheinä ja Hiekkaharju eivät ole oikeita golfkenttiä.