Re: Pelaaja lyö avauksensa rangelle - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötPelaaja lyö avauksensa rangelleRe: Pelaaja lyö avauksensa rangelle

#282138 Ilmoita asiaton viesti
KL

ts kirjoitti: (16.9.2011 10:11:12)

KL kirjoitti: (16.9.2011 10:07:31)

ts kirjoitti: (16.9.2011 8:34:02)

KL kirjoitti: (15.9.2011 22:48:36)

baffler kirjoitti: (15.9.2011 10:48:16)
Väylä kulkee rangen vieressä. Väylän ja rangen aidan välissä on oja, joka on merkitty punaisin paaluin ojan molemmin puolin. Jos pelaaja lyö avauksensa rangelle, miten pelaaja jatkaa peliään?

Missä tällainen paikka oikein sijaitsee? Onko ihan varmaa, ettei siellä sittenkin ole valkoisia paaluja jossakin? Jos ei ole, niin äkkiä yhteys kentän päättäviin elimiin.

Vai onko kyse jostakin sellaisesta kentästä, jossa rangen lyöntialue on osa pelattavaa kenttää? Sellaisia ovat ainakin Anola ja Aulangon Hugo.

Esim Hyvinkäällä range ei ole OB, tosin ei ole vesiestettäkään välissä. Eikä sitä ole mitään sytä valkoisilla rajatakaan. Jos jollain riittää itsetunto tulla sieltä jatkamaan, niin hieno homma. Muutaman olen vuosien varrella nähnyt sellaisenkin suorituksen tehtävän.

On siinä ollut himppasen vino avaus…. ja aika pitkäkin. Itse kyllä laittaisin sinne tien viereen paalut, ihan ajan säästämiseksi.

Eli pitäsi tehdä kenttähenkilökunnan hieman hommia, että kolme kertaa kesässä tuonne kulkeutuneen avauksen vuoksi säästettäisiin aikaa? Varsinkin kun yksi kymmenestä kehtaa edes tuolta tulla palloaan etsimään. Ja sillonkin ne odottelee taas kuitenkin seruaavalla tiiillä.

Mä vähän luulen, että ei ihan menis läpi.

Eipä se paalujen maahan lyöminen kerran kesässä niin hirveä homma ole, jossakin päin jättävät paalut jopa talveksi paikoilleen, vielä vähemmän hommaa.

Ei tuo varmaan paikallisille ole ongelma, enemmänkin ajattelin satunnaisia vieraita varsinkin kilpailuissa. Mutta ihan miten vain. Pointti tässä keskustelussa oli kuitenkin se, että yleensä ranget ovat OB, ainakin jos niille tuppaa pelipalloja ajoittain eksymään, kuten esim. Talmassa, Luukissa, Lakistossa ja Nordcenterissä.