Re: Parahin pärinäpoika ja herr fukke - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitRe: Parahin pärinäpoika ja herr fukke

#251689 Ilmoita asiaton viesti

Voit olla varma, että en minä koskaan ota vakavasti mitään, mitä kirjoitat. Ja on ihan hyvä, että harjoittelet lainaamaista. Siitä se oikea kirjoittelu sitten lähtee.

Alkuperäisen tekstini luit oikein mutta ymmärsit väärin. Mistä johtunee; minulla on oma arvaukseni.

Vastaanpa samalla tähän tuulipukukansaa askarruttavaan nimimerkkikysymykseen. Tämähän on kiinnostanut myös Fukkea ja kenties muitakin peniksestä kiinnostuneita.

Arvauksesi on oikea mutta tulkintasi väärä.
Nickini juontaa alkunsa tällä palstalla vuosituhannen alussa käytyyn debattiin jonka sävy ylitti hyvän maun rajat.
Ylläpito ei puuttunut asiaan. Koska olin, ja olen edelleen Ks.yhteisön jäsen katsoin, että jonkun on torjuttava aiheeton ja perusteeton henkilöönkin menevä, täysin aiheeton kritiikki, kirjoitn ensimmäisen kommennttini täällä keskustelussa kaytyyn älyttömyyteen.Niinpä kirjoitin vastineen ja nimmerkki piti keksiä.

Koskapa olen Ks.Seuran jasen ja olen 188 / 115, päättelin, että voin nimetä itseäni YLEn Viisasten Kerhon, (radiossahan oli tällainen kyssäriohjelma) Jäsen X:n mukaan, olenhan häntä todennäköisesti snadisti bulimpi ja bulisti fiksumpi. Siitä XXL.
Paidan koko on se XXL. Ei se ole mikään teltta. Koripalloa pelatessani tunsin aina olevani isompien jaloissa.

Mikä Sinun paitasi koko on? S? M? Vai oletko ihan L, niin kuin mummoni. Joka on jo delannut. Mutta olisi ennen kuolemaansa lyönyt pitemmälle kuin Sinä.

Se. mitä byysasta löytyy, voidaan tsekata näin: pannaan 2 € kolikoita riviin pöydälle ja pyyhkäistään ne jäsenellä lattialle. Kaiken Maailman Fukke aloittaa ja saa pitää kaiken mitä mitä itse lattialle huitasee!. 4 €!

Kannustan Teitä molempia, Prb ja FDS, miettimään, yhdessä ja erikseen, kannattaako Teidän ruveta minulle vittuilemaan. Takaaan, että tulette siinä hommassa kanssani toiseksi jäämään ja vitusisanne kirvelynä huomaamaan.