Re: Palstan kirjoittajien tyyleistä, osalle kiitokset! - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäPalstan kirjoittajien tyyleistä, osalle kiitokset!Re: Palstan kirjoittajien tyyleistä, osalle kiitokset!

#397559 Ilmoita asiaton viesti

KL kirjoitti: (22.2.2009 19:56:51)
Jonkin verran samoilla jäljillä toverin kanssa. Liiallinen moderointi tappoi tämän foorumin aika kattavasti, tosin niitä vittuiluketjuja en kaipaa minäkään.

Eipä tätä foorumia ihan vielä kannata kuolleeksi julistaa. On täällä ennenkin ollut talvella hiljaisempaa, mutta kun kevät koittaa, ja pallot alkavat taas kiertää nätisti metsikköön, niin eiköhän täälläkin taas ala pulinat pulppuamaan. Uusien taikka vanhojen sanailijoiden toimesta. Aika hiljaista näkyy siellä varjo-foorumillakin olevan muutaman guest-käynnin perusteella.

Itse en tainnut keritä yhtään myöhemmin moderoitua viestiä lukea, mutta monta sellaista, joihin olisi ollut syytä puuttua. Veikkaanpa kyllä, että ko. mode on palautteensa saanut niin täältä kuin työnantajaltaan. Ei tämänkään palstan aktiivisuus ainakaan vähennä tuossa sivussa pyörivien mainosten (eikä mainostulojen) määrää.

Minun puolestani kiitokset ihan jokaiselle, joka täällä vielä jaksaa kirjoittaa golfista taikka jostain ihan muusta. Ei se välttämättä huono asia ole, että uusia ’suunnan vaihto’-ketjuja ei ihan joka viikko aloiteta. Ehtii välillä töissä töitäkin tekemään. Ainoa nikki, jonka poistuminen oikeasti harmittaa, lienee Ossian. Aika harvalla on ollut niin hienoa sisäpiiritietoa jaettavaksi kuin hänellä. Mutta minä ainakin pysyn täällä kunnes jonain päivänä vihdoin tajuan, etten tätä lajia ikinä tule oppimaan, ja vaihdan harrastuksen vaikkapa sumo-painiin! Joko niillä muuten on oma foorumi …?