Re: Palstan kirjoittajien tyyleistä, osalle kiitokset! - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäPalstan kirjoittajien tyyleistä, osalle kiitokset!Re: Palstan kirjoittajien tyyleistä, osalle kiitokset!

#397557 Ilmoita asiaton viesti

toveri kirjoitti: (22.2.2009 20:35:39)

KL kirjoitti: (22.2.2009 19:56:51)

toveri kirjoitti: (22.2.2009 17:55:20)
Oli pikkanen tauko foorumilta mutta ilokseni totesin ylläpidon moderoinnin toimineen hyvin, ei yhtäkään kiinnostavaa keskusteluketjua. Tämäkin luultavasti poistetaan ja jos ylläpito ei sitä huomaa niin valveutunut palstalainen ilmoitathan asiattomasta viesteistä. Kiitos.

Jonkin verran samoilla jäljillä toverin kanssa. Liiallinen moderointi tappoi tämän foorumin aika kattavasti, tosin niitä vittuiluketjuja en kaipaa minäkään.

Ehkä tämä foorumi sittenkin nojautui liikaa henkisesti keskenkasvuisten temmellyskentän panostukseen ja mopo lähti käsistä. Aikuisten keskustelu ei näköjään ole riittävän lennokasta. Vika lienee aikuisissa.

Ota tämä vittuiluna tai palautteena niin mielestäni tämän foorumin tappoi kaltaisesi keskikäiset suvaitsemattomat ihmiset.

Mielestäni kaiken suvaitseminen on perseestä. JooJoomiesten forumilla tuskin kukaan haluaa aikaansa viettää. Kunnon vääntöä ja suoranaista kettuilua pitää myöskin olla ihan vaan mielenkiinnon vuoksi.