5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][10]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäPaloheinän rangesta…Re: Paloheinän rangesta…

#396159 Ilmoita asiaton viesti

ts kirjoitti: (17.5.2009 10:31:27)

Sinne päin mutta ei ihan.

Oikeesti tossa lukee vaan, että ymmärtää, mitä vaadittavaan tulokseen (+3 / väylä) pääseminen vaatii siellä, missä tätä peliä on tarkoitus jatkossa pelata.

Sen takia tuota kykyä on turha lähteä lyhennetylle kentälle testaamaan, koska se nyt vaan on hiton kaukana siitä kun pannaan korttiin mitaksi 420 m ja se pitää selvittää reikään 8 lyönnillä kritteerit täyttääkseen.

Yhtään mitään tekemistä koko kirjoituksella ei ollu golfin taitojen oppimisen tai harjottelun kanssa. Kuten lukemalla voi todeta.

Kummalla on mielestäsi aloittelijalla helpompi tehdä tulosta, par kolmosella vai par viitosella?

Esim 140m par kolkki ei hirveesti virheitä salli ja avauksessakin aloittelija varmaan käyttäisi i7:aa.

Samaisella mailalla voisi avata tuon par viitosen, ja kolmanella olisi jo aikalailla greenillä. Ongelmana onkin että lähetään heti draiverilla hakemaan sitä maksimaalia, ja sitten kakkosta päälle. Uskaltaisin jopa laittaa pienen bettsonin siitä että suurin osa meistä pelaisi huomattavasti varmemmin, ja tekisi keskimäärin parempaa tulosta jos tuon D:n jättäisi pois.

Henk. kohtaisesti olen kyllä sitä mieltä että ajoittain pelaamalla par kolkkeja (ja varsinkin aloittelijat) niin siitä saa arvokasta harjoitusta koko osaamisalueelle. Eiköhän se kuitenkin ole niin että tulokset tehdään 80 – 120m sisällä kupista.