Re: Pallon siirto - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötPallon siirtoRe: Pallon siirto

#269715 Ilmoita asiaton viesti
ts

Sabane kirjoitti: (8.11.2014 23:45:35)

Q8 kirjoitti: (8.11.2014 23:30:29)

Eka droppi meni oikein, jos oli kerran ylimenokohdan ja lipun linjalla. Tämän jälkeen tuomitsivat, että puurakennelmat ovat esteessä, joten niistä ei saa vapautusta, oikein.

Mutta sitten haettiin ’full relief’ vesiesteestä ja sellaista sääntöähän ei ole olemassa. Eli toinen droppi oli väärin.

Näin ymmärsin itsekin. Taisi Mark mennä sekaisin itsekin kun ensiksi meinasi ottaa vapautuksen siitä sadettimesta, mutta sitten päätyikin jättää kikkailun ja droppasin vaan vesiestesäännön nojalla. Siitä sitten kai ajatuksissaan otti uuden dropin kun pallo vieri veden lähelle. Kaveri kuitenkin yksi Englannin suosituimpia Golf Pro:ta, joten eiköhän hän säännöt osaa. Ellei sitten tosiaan sitä vesiesteen puuosaa paikallissäännöissä mainita kiinteäksi haitaksi.

Olkoon miten suosittu Pro tahansa, niin sääntöjä ei osaa kyllä.

Ensimmäinen huti tulee siinä kun sanoo että saa dropata kummalle puolelle tahansa ( 7:20) kun kaverit vaativat menemään joen taakse droppaamaan. Väärin, keltaisilla on vaan ylityskohta + lipunlinjassa taaksepäin siitä, ei mitään kahta mailanmittaa.

Toinen huti tulee kun sitten katsotaan droppilinjaa, niin videon perusteella ainakin tuo esteen reunan kaareutuma on niin vähäinen, että valittu droppipaikka ei voi mitenkään olla linjalla vaan on hieman siitä sivussa ja laiton.

Sitten alkaa vielä sekoilu full releif osalta…. surullista katseltavaa moinen