Re: Pallon siirto - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötPallon siirtoRe: Pallon siirto

#269700 Ilmoita asiaton viesti

Putti-Possu kirjoitti: (8.11.2014 15:21:06)

Vaikea, ettei peräti mahdoton kuvitella tilannetta, jossa griini olisi ainoa vapauttava paikka. Ettei edes forelta löydy paikkaa, joka täyttäisi kriteerit. Alueen ei tarvitse olla suuren suuri, ihan pallon kokoinenkin riittää, ja siihen sitten dropataan niin monta kertaa että osuu … ja jos aina vierii pois, sitten asetetaan siihen mihin viimeinen droppi putosi (joka siis oli vapauttavalla sääntöjen mukaisella alueella).

Mutta ihan mielenkiinnosta, voitko kuvata tilannetta, jossa tällaista droppipaikkaa ja kiinteä haitta on kastelulaittteen kansi. GUR voi toki mennä teoriassa griinille asti ja olla sellaisessa niemessä, että droppipaikkaa ei ole, mutta näissä tilanteissa pitäsii olla määritelty DZ

Siis griini kun on tuollainen L-muotoinen ja sitä reunustaa vesi (pallo meni veteen tuosta _ kohdalta, jossa myös lippu sijaitsi). Tottakai dropin voisi ottaa myös vesiesteen toiselle puolelle, jolloin pitäisi lyödä seuraava lyönti pitchinä veden yli griinille. Tässä pelaaja kuitenkin halusi dropata griinille/forelle, koska se oli sääntöjen puitteissa mahdollista. Tässä droppipaikassa sitten oli kuiteskin kastelulaite tiellä, josta hän päätti vielä vapautua kiinteän haitan säännön mukaan.

Tarkemmin kun videon katsoin, niin droppi tapahtui itseasiassa forelle, peliporukka vain puhui griinistä. Case closed.