Re: Pallon merkkausnastan siirtäminen pyytämättä (ollut) sääntöjen vastaista? - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötPallon merkkausnastan siirtäminen pyytämättä (ollut) sääntöjen vastaista?Re: Pallon merkkausnastan siirtäminen pyytämättä (ollut) sääntöjen vastaista?

#288312 Ilmoita asiaton viesti
PG

kebax kirjoitti: (24.3.2010 11:58:44)

PG kirjoitti: (24.3.2010 10:26:42)
Miten mahtaisivat loordit suhtautua siihen, jos pelaajalla on aina tapana siirtää pallonsa merkki sivuun yhden tai useamman putterin lavan mitan päähän sen alkuperäisestä paikasta? (Syy voisi olla esim. taikausko tai se, että kun ko. maneeri on mennyt ydinjatkokseen, niin merkin takaisin siirtäminen ei unohdu milloinkaan).

Lordit:
it should be placed one or more clubhead-lengths to one side

Vai viittaatko kenties pelin viivyttämiseen? 😉

Ajattelin lähinnä sitä, että pelaajalle on muodostunut tällainen merkkausrutiini, jota hän aina käyttää siitä riippumatta, häiritseekö tai auttaako hänen pallonsa merkki muita pelaajia. Kun otetaan huomioon loordien laatima virke kokonaisuudessaan (If the ball-marker interferes with the play, stance or stroke of another player, it should be placed one or more clubhead-lengths to one side.), ei asia liene ihan selvä. (Jos häiritsee, niin pitää siirtää. Jos ei häiritse, niin saako siirtää?).

Rangaistus hitaan pelin johdosta tulee tietenkin harkittavaksi silloin, jos ko. pelaaja todellakin pelaa muita hitaammin viivyttäen ihmerutiineillaan ”tarpeettomasti” muiden peliä.