Re: Pallo vesiesteessä - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötPallo vesiesteessäRe: Pallo vesiesteessä

#279882 Ilmoita asiaton viesti
KL

Pekka Pelimies kirjoitti: (9.6.2012 18:14:46)
Jokos se liitosta anottava vesiestevarapallo on suomeksi jonnekin kirjailtu? Olisin sillä kannalla, että vain siinä tapauksessa, että alkuperäinen pallo ei ole vesiesteessä, sillä voi jatkaa, muuten on jatkettava peliä varapallolla (joka tulkitaan 26-1 a):n, eli 27-1 mukaan pelatuksi).

Tässä se on englanniksi:

“If there is doubt whether a ball is in or is lost in the water hazard (specify
location), the player may play another ball provisionally under any of the
applicable options in Rule 26-1.

If the original ball is found outside the water hazard, the player must
continue play with it.

If the original ball is found in the water hazard, the player may either play
the original ball as it lies or continue with the ball played provisionally under
Rule 26-1.

If the original ball is not found or identified within the five-minute search
period, the player must continue with the ball played provisionally.’