Re: pallo uponnut maahan - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötpallo uponnut maahanRe: pallo uponnut maahan

#294455 Ilmoita asiaton viesti

goldencap kirjoitti: (14.7.2007 10:42:24)
Hyvä tietää tämäkin, mulla juuri viime kierroksella sattui niin että pallo oli sentin verran uponneena väylälle ja luulin että siitä pitää lyödä. Ajattelin että pallo ei lähde sieltä välttämättä juuri mihinkään, mutta löinkin rauta kutosella hienon lyönnin suoraan greenille.

Pitäisi aina itseasiassa kuvitella että pallo makaa huonosti, tai on kuopassa. Silloin ainakin muistaisi lyödä alas päin, kuten tapauksessasi todennäköisesti kävi 😉

Täältä sääntökeskusteluista muuten luin kiintoisan jutun talvisääntöstä. Oli minulle ihan uusi juttu että jos pallin asettaa tupsun päälle, ni jos palli vierähtääkin vaikka toisen tupsun eteen ni sitä ei enää saa pistää saman tupsun päälle. Palli ei saa maata kuin yhden tupsun päällä, jonka jälkeen se on siirrettävä muualle. Jos se vahingossa lipsahtaa tupsun viereen, sitä ei enää saa palauttaa vanhan tupsun päälle, vaan se on välittömästi siirrettävä vehkeellä seuraavaan paikkaan, jossa sen voi taas vapaasti asettaa lähimmälle tupsulle, mikäli vaan vanha tupsu on riittävän etäällä.

Hyi hitto teitä! Tämä on Golf-forum!!! Mitä te oikein ajattelette. Vai olinko se minä 😮