Re: Päivän (kompa)kysymys - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäPäivän (kompa)kysymysRe: Päivän (kompa)kysymys

#430193 Ilmoita asiaton viesti

mesikämmen kirjoitti: (5.1.2012 1:08:20)

Arsu kirjoitti: (4.1.2012 20:41:25)
Minä ainakn pyrin lyömään mahdollisimman oikean mittaisen, valitsemallani kaarella ja mahdollisimman tarkankin. Siksi harjoitteluni perustuu siihen. Ei mahdollisimman pitkälle ja tarkasti, koska tarkkuus kärsii silloin aina… ja sitten tulos.
Pituuslyönti ja golf eroavat lajeina melkoisesti, joten niiden yhdistäminen samaksi lajiksi on turhaa. Vaikka moni sitä kentällä yrittääkin… En mä tikkaakaan heitä täydellä teholla, tai no ehkä joskus:) Tauluun on kyllä silloin vaikea osua.

Tässä oli sanottu melkeiin kaikki mitä tähän ketjuun pitää sanoa.. Eikä varmaan kenellekään tule yllätyksenä, ettei nämä pituuslyöjät golfissa pärjää.. Ei edes JS..

Tässä on ihan yhtä paljon kyse tarkkuudesta kuin on pituudesta vai millä tavalla se perseen keinuttaminen edestakaisin swingin aikana parantaa sun tarkkuutta?

Eikä varmaan kenellekään tule yllätyksenä, ettei täällä forumeilla kirjoittelijoista kukaan oikeasti golffissa pärjää…

JS selvitti cutin Nationwide tourilla, vaikka on ihan harrastelijapelaaja niin kyllä se on aika hyvin pärjätty. Varmaan jos harjoittelisi niin pystyisi ko. tourilla jotenkin pärjäämään mutta ei varmaan kiinnosta kun ei PGA:lle kuitenkaan ole asiaa. Ei minuakaan jossain haastajakiertueella pärjääminen kiinnosta kun ei kuitenkaan FT:tä pidemmälle ole asiaa…