Re: Päätöksien teko kenttäyhtiöissä - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäPäätöksien teko kenttäyhtiöissäRe: Päätöksien teko kenttäyhtiöissä

#532457 Ilmoita asiaton viesti

En ota kantaa ko. päätöksen hyvyyteen tai huonouteen, enkä myöskään laillisuuteen tai laittomuuteen. En ole juristi.
Mutta päätellen nimimerkin hot edellisistä postauksista, uskon hänen tarkoittavan yhtiötä, jossa tehtiin päätös pelilippujen vaihtamisesta pelikorttiin. Kyseisen yhtiön yhtiöjärjestyksen pykälä kuuluu seuraavanlaisesti:

3 §

Osake tuottaa yhden pelioikeuden yhtiön golfkentällä. Pelioikeus on henkilökohtainen ja sen käyttäjä on nimettävä ja ilmoitettava yhtiölle pelikausittain hallituksen määräämänä ajankohtana.

Yhtiön hallitus päättää kentän käyttöön liittyvästä peliohjesäännöstä, jota pelioikeuden haltijoiden on noudatettava. Säännössä määrätään myös se, kuinka monta pelilippua osakkeenomistaja on oikeutettu saamaan vaihtaessaan tilikauden pelioikeuden pelilippuihin. Peliliput ovat voimassa sen tilikauden, jona ne on annettu ja jonka jälkeen ne raukeavat.

Osakkeella ei ole pelioikeutta, ellei kaikkia osakkeeseen kohdistuvia erääntyneitä vastikkeita viivästysseuraamuksineen kuluvalta ja aikaisemmilta vuosilta ole maksettu yhtiölle.

Yhtiön hallitus päättää tarkemmin muista osakkeen tuottamista alueen käyttöön liittyvistä oikeuksista ja muista määräyksistä.