Re: Pääkaupunkiseudun golfseurojen vuosikokoukset - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäPääkaupunkiseudun golfseurojen vuosikokouksetRe: Pääkaupunkiseudun golfseurojen vuosikokoukset

#484862 Ilmoita asiaton viesti

Pääsääntoisesti suomalaiset golfarit ovat itse, omalla kustannuksellaan, hankkineet pelimahdollisuutensa. Siis rakentaneet kenttänsä ja klubinsa. Koko toiminta on perustunut avoimeen ja reiluun ajatukseen siitä ettei yhteiskunnan, veroina keräämiä, varoja tarvita golf-toimintaan. Silti uskoisin että suuri osa golfaajista on osallistunut myös yhteisen veropotin keräämiseen vähintään kohtuullisesti.

Jos/kun verottaja haluaa asettaa (mm. golf)yhdistykset veronalaisiksi, niin lienee turhaa lähteä kikkailemaan verovapauksia millään yleishyödyllisyydellä jne. Maksetaan reilusti se mikä yhteiskunnalle kuuluu ja sillä hyvä. Emme olle tässä ainoina verottajan kohteena, sama veropohjan laajennushakuisuus koskee myös muita urheiluseuroja sekä yhdistyksiä.

Pitkässä juoksussa on kuitenkin parempi säilyttää riippumattomuus ja kehittää toimintaa omilla ehdoilla. Rekisteröity yhdistys voi vapaasti valita jäsenensä ja määritellä, tarpeidensa mukaan, erilaisia jäsenehtoja. Tärkeintä on että seuran toimintaa ylläpidetään ja kehitetään jäsenten etujen mukaisesti, vaikka ulkopuolisilla voikin olla erilaisia näkemyksiä tarpeista.