Re: Pääkaupunkiseudun golf-osakkeet nousuu Talin kustannuksella? - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäPääkaupunkiseudun golf-osakkeet nousuu Talin kustannuksella?Re: Pääkaupunkiseudun golf-osakkeet nousuu Talin kustannuksella?

#410660 Ilmoita asiaton viesti
ts

JuKo kirjoitti: (2.12.2013 19:06:09)

ts kirjoitti: (2.12.2013 18:52:51)

JuKo kirjoitti: (2.12.2013 18:44:43)
[. Samaan aikaan puolustatte henkeen ja vereen naapurikenttää kun se vuodesta toiseen Suomen parhaimpaan sijaintipaikkaan vetää golfareita kilpailukykyisempänä kuin suurin osa naapurikenttiä. Siitä kiitos kiitos kilpailua vääristävän kunnallisen tuen, joka koskee yhtälailla Vuosaarta kuin Paloheinää.

Milläs tavoin se oikeen vääristää kilpailua kun kierroshinnoissa ei juuri eroja ole, eikä Tali myöskään vie jäseniä noilta kahdelta kun jono on edelleen pitkä?

Eli vastannet konkretian kautta; kuinka Talin kilpailuetu käytännössä näkyy noiden toisten kenttien toiminnassa?

Ei uskoisi yrittäjäksi tuolla matikkapäällä taloustieteen perusteilla.

Väännän sinulle nyt rautalangasta:
On kaksi kenttää, A ja B. Kenttä A sijaitsee suurkaupungin sydämessä lähellä työpaikkoja ja asuinalueita joissa kohderyhmään kuuluvat ihmiset asuvat.
Kenttä B sijaitsee 25 kilometrin päässä keskustastakin ja n 30 min. Ajomatkan päässä.

Pelikausihinnat on saman suuruiset mutta toinen saa tukea 500€ ja toinen ei. Lisäksi kentällä B pelioikeuksia vuokrataan alle omakustannushinnan..

Olisiko tuolla mitään vaikutusta kilpailuasetelmaan. Jos mielestäsi ei, niin sittenhän kuka tahansa voi alkaa valmentamaan kavereita Hyg:n rangella

Mä en todellakaan kysynyt tuen määrää enkä sen vaikutusta talouteen. Luetun ymmärtäminen olisi hyvä ja kysynkin nyt uudelleen:

Miten käytännössä Tali vaikuttaa näiden kahden muun kentän tilanteeseen, kun sen saama tuki ei näy GF hinnoittelussa eikä se voi oman tilanteensa vuoksi viedä jäseniä noilta muilta.

Eli yksinkertainen vastaus kiitos, mitä nuo kaksi muuta menettävät Talin tuetun vuokran vuoksi.

Matikkapäässäni ei ole mitään vikaa, ymmärrykseni vaan saattaa olla usein vähän yksinkertaista sielua syvempi ja laajempi.