23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][15]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäPääkaupunkiseudun golf-osakkeet nousuu Talin kustannuksella?Re: Pääkaupunkiseudun golf-osakkeet nousuu Talin kustannuksella?

#410637 Ilmoita asiaton viesti

KL kirjoitti: (2.12.2013 6:09:10)

Ballmarker kirjoitti: (2.12.2013 1:48:08)
Minulla ei todellakaan ole mitään negatiivista sanottavaa siitä, että Talin alue on edelleen myös tulevina vuosikymmeninä golfkenttänä. Sehän on hieno juttu, että pääkaupungissa pääsee golfkentälle julkisilla kulkuvälineillä.

Kenttä kuitenkin sijaitsee kaupungin omistamalla kalliilla maaperällä. Siitä koituu kenttää ylläpitävälle yhtiölle huomattavan korkeat kiinteät kulut verrattuna johonkin toiseen, halvemmalla maalla sijaitsevaan golfkenttään. Kaupungin liikuntavirasto subventoi näitä kuluja golfkenttäyhtiölle. Ilman subventointia HGK:n kiinteät kulut ja sen seurauksena jäsen- ja pelikausimaksut olisivat tuollaisella paikalla sijaitsevalla kentällä aivan toista luokkaa.

Koska kaupunki tulee vastaan ja subventoi näitä kuluja Helsingin veronmaksajien rahoilla, olisi täysin perusteltua, että alueella toimivan golfkerhon jäseniltä edellytettäisiin, että he maksavat kunnallisveronsa Helsinkiin.

Kaupungit ylläpitävät kunnalisveronsa turvin myös mm. kirjastoja kunnan alueella. Pitääkö jatkossa kaikki kirjatkin lainata ainoastaan kotikunnan kirjastoista?

Vastaavia esimerkkejä löytyy pilvin pimein.

Jos kirjastokortin saisi rajattu määrä asukkaita, niin keitä pitäisi suosia?