Re: Pääkaupunkiseudulle tulossa oikein heavy sadetta - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäPääkaupunkiseudulle tulossa oikein heavy sadettaRe: Pääkaupunkiseudulle tulossa oikein heavy sadetta

#448969 Ilmoita asiaton viesti

Hörhö kirjoitti: (9.1.2011 11:41:53)
Kun tuo vesi sataa paksun hangen päälle, niin ei kai sillä mitään vaikutusta greeneihin ole? Aika harva on varmaan ottanut riskin ja kaivanut greenit esiin hangen alta. Varmaan viikon saa sataa vettä, jotta se läpäisee hangen.

Juurikin näin ainakin mun mielestä. Tuo alkutalvesta satanut lumi oli totaalista pakkaslunta, jonka vesipitoisuus oli tosi minimaalinen. Eli kuten Hörhö totesi niin eipä pitäisi olla mitään vaikutusta muuta, kuin jo olemassa olevan lumen vesipitoisuus kasvaa.
Meillä oli ainakin pinnat niin sulat ja pehmeet, että käsityöksi olisi mennyt greenien putsaaminen lumesta. Todennäköisesti oltais tehty enemmän tuhoa kuin saatu hyötyä.
Parempi vaan toivoa, että viimeinen nappiin mennyt ruiskutus (juuri ennen pysyvän lumen tuloa) suojaa kasvustoa lumihomeelta. Kontaktinen kasvinsuojeluainehan hajoaa valon vaikutuksesta(UV), joten lumi kyl suojaa nyt ainakin riittävästi.
Jotain tällaista tuli itsellä äkkiseltään mieleen näin kesäloman keskellä. (Piru kun on pientä tekstiä)