Re: Oy:n osakkuus – Ry:n jäsenyys – BM - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäOy:n osakkuus – Ry:n jäsenyysRe: Oy:n osakkuus – Ry:n jäsenyys – BM

#343711 Ilmoita asiaton viesti

Eikö olisi helpompi vain sanoa ’olin väärässä’? :-).

Mä puutuin alunperin sun viestissä olleeseen asiavirheeseen ’Oikeus varata peliaikoja perustuu ry:n jäsenyyteen eikä oy:n osakkuuteen.’. Eiköhän me molemmat olla jo yhtä mieltä siitä, että se oikeus perustuu nimenomaan osakkeeseen liittyvään pelioikeuteen.

Mä en saa mitään kiksejä siitä, että olen tässä asiassa oikeassa. Mun mielestä on vaan huono homma, että SGL:n säännöistä johtuen ihmiset eivät ymmärrä tätä pelioikeus asiaa. Mun mielestä jäsenyyteen pakottaminenkin on ihan tyhmä homma. Jos joku ei käytä ry:n palveluita eikä käy kilpailuissa, niin miksi hänen pitäisi maksaa jäsenmaksuja? Tennishallitkin on osakeyhtiöitä, mutta ei siellä pelatakseen tarvitse olla minkään tennisseuran jäsen.

Siitä GolfPro hommasta vielä sen verran, että en tiedä kuka tuon palvelun tarjoaa. Joku tuottaa tuon palvelun (softa + hostaaminen + ylläpito) ja myy sitä golf seuroille tai kenttäyhtiöille. Jos ostaja on seura, se tietysti haluaa silloin tuolle palvelulle maksajan, eli se voi kieltäytyä antamasta tunnareita muille kuin jäsenilleen. Talmassa kuulemma tunnarit annetaan riippumatta siitä, onko pelioikeutettu GT ry:n jäsen vai ei. GolfPro on ihan hyvä homma. Tosin monesti tulee edelleen varattua lähtöaika puhelimessa. Jos esim joku kaveri pyytää pelaamaan ja kumpikaan ei ole netin ääressä, niin varaus tulee hoidettua puhelimella.