Re: Outista ulos, mutta onko sittenkin sisällä? - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötOutista ulos, mutta onko sittenkin sisällä?Re: Outista ulos, mutta onko sittenkin sisällä?

#286536 Ilmoita asiaton viesti

Mikäli säännöistä ei löydy mustapäisen paalun merkitystä, eikä se tuntuisi selvältä ilman paikallissäännön selvennystä…. niin mites sitten outin ’lopetus puhtaalla’ valkoisella paalulla. Definitioneista katsottuna: ’The out of bounds line extends vertically upwards and downwards.’ Tässähän ei puhuta horisontaalisesta extension:sta. Löytyykö säännöistä siis maininta miten out jatkuu kun saavut viimeiselle puhtaan valkoiselle paalulle?

Jotenkin tuntuu näin maalaistollolle nuo J-P S:n vastaukset suoraviivaisilta ja järkeen käyviltä.

Kun nyt näyttää kimurantimpejakin tulkintoja niin kysymys voisi kuulua: kun säännöt eivät tunne mustapäistä paalua, eikä säännöt kerro minne out jatkuu horisontaalisesti viimeiselle paalulle tultaessa -> lieneekö niin, että ainoa säännöistä pilkulleen luettavissa oleva out-alue on vain ja ainoastaan paaluin kokonaan suljettu alue.

Mites sitten tuo kimuranttipuolen edustajat tulkitsevat sääntöjen mukaan ne monet paikat, jossa väylien väliin on laitettu out-linja. Out-linjan molemmilla puollilahan on pelialuetta. Jos paikallissäännöissä ei ole täsmälleen määritelty miten nuo outit toimivat, pitäisi varmaan tulkita decision 27/20 mukaan – eli vain out-linja on outissa. Muu alue on pelissä kaikille väylille – mikäli Säännöt eivät täsmennä…. J-P S:n suoraviivaisuus tuntuis aika suoraviivaiselta. Kotona ja kaukomailla.