Re: Osakkeen oma käyttö / vuokraus - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäGolf-yhtiöt uuteen nousuunRe: Osakkeen oma käyttö / vuokraus

#410963 Ilmoita asiaton viesti

kebax kirjoitti: (27.11.2013 12:44:42)
Tämä vuokraamiskuvio on minusta aika kiinnostava aiheeseen liittyen. Mulla pyörii mielessä muutama kysymys asian suhteen:

– onko vuokralaisen etu saada pelioikeus mahdollisimman halvalla?

En tiedä kuinka tosissasi näitä kyselet mutta yritän omasta näkövinkkelistäni ainakin puolitosissani vastailla. Tilannehan on tämän tuotteen kannalta ihan sama kuin minkä tahansa muunkin markkinoilla tarjolla olevan tuotteen. Tottahan ostajan intressissä on saada kauppa aikaan niin hyvällä hinta/laatusuhteella kuin tarjolla on. Kysynkin, mitä haittaa siitä voisi vuokralaiselle olla, jos hinta on hänelle edullinen?

kebax kirjoitti: (27.11.2013 12:44:42)
– onko vuokranantajan etu päästä eroon pelioikeudesta hinnalla millä hyvänsä?

Joskus on, jos vaihtoehto on se, että itse ei voi käyttää pelioikeuttaan mutta vastike on maksettava. Vuokranantajan kannalta tämä on kyllä kovin persoonakohtainen juttu. Jollekin ei merkitse mitään se, että maksaa muutaman satasen tyhjästä, jollekin toiselle niilläkin satasilla on suurempi merkitys. Kun vuokranantaja tarjoaa pelioikeuttaan vuokralle alle vastikkeen hinnalla, vuokralainen tulee hätiin pienentämään omistajalle koituvaa tappiota. Omituista on, että jotkut syyllistävät vuokralaisen tässä tilanteessa.

kebax kirjoitti: (27.11.2013 12:44:42)
– onko kentän etu antaa osakkaan vuokrata pelioikeutensa niinkuin parhaaksi näkee?

Todennäköisesti ei ole, mutta kenttäyhtiöiden mahdollisuudet vaikuttaa asiaan ovat hyvin vähäiset ilman yhtöjärjestysten muutoksia. Se onkin sitten toinen juttu, onko yhtiöjärjestyksen muuttaminen realistisesti ajatellen mahdollista muuta kuin teoriassa.