Re: Osakkaille kierrosmäärästä riippuva hinnoitelu - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäOsakkaille kierrosmäärästä riippuva hinnoiteluRe: Osakkaille kierrosmäärästä riippuva hinnoitelu

#428324 Ilmoita asiaton viesti

Jooseppi kirjoitti: (19.3.2012 7:57:13)

no ainakin meillä jokainen myös osakas ilmottautuu henkilökohtaisesti kierrokselle ja melkein jokainen osakas on cm tiskin takana istuville ainakin tuttu naama.
Se että kasvokkain pitää kertoa kuka on vähentää melkoisesti väärinkäytöksiä.. vähän jos sen sanoisi ylilyönnin kautta ”kasvotonta konetta on ok kusettaa, mutta toista ihmistä ei”

Noi väärinkäytökset lienee tosi harvinaisia ja varmasti osin ed. mainitun takia. Yleinen käytäntö kaikilla kentillä lienee käydä ilmoittautumassa kierrokselle. Jos ilmoittautuminen olisi täysin automatisoitua, niin luultavasti väärinkäytökset lisääntyisivät. En tiedä miksi caddiemasterin homma pitäisi automatisoida? Kivahan on tulla kentälle ja vastassa on (toivottavasti) iloinen asiakaspalvelija.

Mitä tulee alkuperäiseen aiheeseen, niin miksi paljon pelaavien pitäisi maksaa pelaamisesta enemmän kuin vähän pelaavien? Syynä kentän kuluminen vai pelkkä perisynti, kateus?

Jossain muistan lukeneeni lyöntimäärään sidotun kierrosmaksun eli mitä enemmän kulutat lyönneillä kenttää, niin sitä enemmän maksat. Reilua? 🙂