Re: Osakkaille kierrosmäärästä riippuva hinnoitelu - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäOsakkaille kierrosmäärästä riippuva hinnoiteluRe: Osakkaille kierrosmäärästä riippuva hinnoitelu

#428518 Ilmoita asiaton viesti

PG kirjoitti: (27.3.2012 21:14:21)
Kävin läpi viestit 189,191,193,ja197. Niissä ei ole maintaa, että osakkeilla tulisi olla erilaiset vastikkeet. Vastike pitää olla luonnollisesti sama jokaiseselle pelioikeudelle.

Joissakin yhtiöissä yksi pelioikeus tuottaa 20 pelilippua tai muun määrän, minkä hallitus määrää. Yhtä hyvin yksi pelioikeus voi olla 20 kierrosta tai muu määrä, minkä hallitus määrää, jos niin on yhtiöjärjestykseen kirjattu. Lisäksi yhtiöjärjestyksessä voi olla maininta, että lisäkierrokset ovat mahdollisia, mutta niistä pitää maksaa.

Voiko omalla pelioikeudella pelaava osakas tehdä kierroksensa halvemmalla lisämaksulla, kuin vuokrapelaaja? Voiko omaa pelioikeuttaan käyttävä osakas kiertää kentän auton kanssa halvemmalla, kuin vuokrapelaaja? Eli yleisesti voidaanko osakkaalle antaa sellaisia etuja, mitä vuokrapelaaja ei saa vai ovatko mainitut edut lainvastaisia? Siitä on ollut viimeksi kysymys minun viesteissäni.

Minusta kierrosmäärästä riippuva hinnoittelu ei ole mistään kotoisin, ellei tällä tavalla voida vaikuttaa osakekaupan tervehtymiseen. Käytännössä kierrosmäärästä riippuva hinnoittelu ei onnistu vanhoissa yhtiöissä. Ei siitä mitään tule uusissakaan yhtiöissä, ei ainakaan niin, että siitä golfkauppa piristyisi. Parasta unohtaa koko juttu.

Lue nyt 1 luku 7&,3 luku 1& ja sitten 5luku 29 &

Tähän sinun kolmanteen kappaleeseen,voiko omalla pelioikeudella osakas tehdä kierroksensa halvemmalla lisämaksulla……..
Kun luet 5 luvun 29 6:n
Maksuvelvollisuutta lisättäessä yhtiötä kohtaan vaaditaan osakkaan omistajan suostmus.

Koko tämä proplematiikka aukeaa sinulle,kun tarkastelet asiaa osakkeen näkökulmasta ja unohdat osakkaan.